FAQ - Συχνές Ερωτήσεις

Λάβετε εύκολα και γρήγορα απαντήσεις σε συχνές ερωτήσεις γύρω από την υπηρεσία Epsilon Acquiring!

Epsilon Acquiring

Τα προσφερόμενα POS είναι εξοπλισμένα με ανέπαφο αναγνώστη (contactless reader) και αποδέχονται πληρωμές από όλες τις κάρτες που υποστηρίζουν ανέπαφες συναλλαγές αλλά και από τα κινητά τηλέφωνα ή άλλες έξυπνες συσκευές (Smartwatches) που υποστηρίζουν ανέπαφες συναλλαγές.

Δεν χρειάζεστε κάρτα κινητής τηλεφωνίας για τα φορητά τερματικά σας, καθώς αποτελεί μέρος του προϊόντος και των υπηρεσιών που παρέχει ο πάροχος του POS. Θα πρέπει να σημειωθεί ότι η προσφερόμενη υπηρεσία περιλαμβάνει χρήση ειδικών global SIM καρτών που επιτρέπουν την σύνδεση με όλα τα διαθέσιμα δίκτυα κινητής τηλεφωνίας, επιτυγχάνοντας υψηλή συνδεσιμότητα σε περιοχές με προβλήματα στην κάλυψη από ορισμένα δίκτυα κινητής τηλεφωνίας. Η υπηρεσία αυτή περιλαμβάνεται στο κόστος συντήρησης του τερματικού σας χωρίς να επιβαρύνεστε με επιπλέον κόστος για τη συνδρομή στο δίκτυο κινητής τηλεφωνίας.

Η επιχείρηση καλεί για οποιοδήποτε θέμα της συνεργασίας της τόσο στη λύση All in One όσο και στο e-Commerce:

  • την Epsilon Net στο 2115007000 και 2310981700 με επιλογή 3 (POS οργανωτικά θέματα) για όλα τα θέματα που αφορούν στη συνεργασία με την Epsilon Net,
  • την NBG Pay στο 210 9503600 ή στο email στο merchants@nbgpay.com για όλα τα οικονομικά και εμπορικά θέματα που αφορούν το acquiring business,
  • την EDPS στο 210 8993660 για θέματα εφοδιασμού και λειτουργίας των τερματικών καθώς και για τεχνικά, λειτουργικά θέματα της πλατφόρμας e-Commerce. 

Το τερματικό εκδίδει την απόδειξη του εμπόρου και, στη συνέχεια, εμφανίζει ερώτηση αναφορικά με την εκτύπωση ή όχι της απόδειξης για τον πελάτη.