Γιατί Υπηρεσίες Acquiring

Η NBG Pay και ο Όμιλος EPSILON NET ανακοινώνουν την έναρξη της συνεργασίας τους, με την υποστήριξη της Εθνικής Τράπεζας, για τη διάθεση ολοκληρωμένων προτάσεων στο τομέα του acquiring business, με έμφαση στις λύσεις All in One και e-commerce.

Αξιοποιήστε τις λύσεις που έχει σχεδιάσει η NBG Pay, οι οποίες ανταποκρίνονται στις ξεχωριστές ανάγκες κάθε ελληνικής επιχείρησης και διασφαλίστε ότι οι συναλλαγές σας θα πραγματοποιούνται αδιάλειπτα, με ασφάλεια και ταχύτητα.

Επωφεληθείτε από ολοκληρωμένα πακέτα υποστήριξης και από καινοτόμες υπηρεσίες που παρέχουν ποιοτική εξυπηρέτηση, ευελιξία, δυνατότητα εκκαθάρισης επόμενης ημέρας και γεωγραφική κάλυψη σε όλη τη χώρα.

Προτεινόμενες Λύσεις

Εμπιστευθείτε τις ολοκληρωμένες υπηρεσίες Acquiring και αποκτήστε σημαντικά οφέλη:

Ασφάλεια και ταχύτητα στην πραγματοποίηση των συναλλαγών

Η κρυπτογράφηση των δεδομένων καθιστά δύσκολη την παρεμβολή σε ευαίσθητες πληροφορίες, καθιστώντας τις πληρωμές με POS ασφαλείς και προστατευμένες από απάτες. Επιπλέον, με τις προηγμένες τεχνολογικές λύσεις διασφαλίζεται ότι οι συναλλαγές θα πραγματοποιούνται αδιάλειπτα.

Πολλαπλές επιλογές λύσεων πληρωμών

Υπάρχει δυνατότητα επιλογής λύσεων μεταξύ φυσικού EFT/POS τερματικού, καθώς και υπηρεσιών Ε-commerce, ώστε να αποκτήσετε την κατάλληλη λύση για εσάς.

Τηλεφωνική και τεχνική υποστήριξη πελατών

Παρέχεται τεχνική υποστήριξη μέσω εξειδικευμένου προσωπικού, είτε απομακρυσμένα είτε με παρουσία τεχνικού, για υπηρεσίες εγκατάστασης και αποκατάστασης βλαβών του POS σας.

Εκκαθάριση επόμενης ημέρας

Οι εισπράξεις που διενεργούνται μέσω POS πιστώνονται στο λογαριασμό της επιχείρησής σας νωρίς το πρωί της επόμενης εργάσιμης ημέρας.

Δυνατότητα Διαχείρισης της Πελατειακής σας Βάσης

Τα συστήματα POS υποστηρίζουν τη διαχείριση της πελατειακής σας βάσης, παρέχοντας εργαλεία για προσφορές και προγράμματα επιβράβευσης.

Βελτιστοποίηση της εμπειρίας των πελατών σας

Τα POS υποστηρίζουν εκτός από τη δυνατότητα πληρωμών με χρεωστικές και πιστωτικές κάρτες και τη διενέργεια ανέπαφων πληρωμών με κινητό τηλέφωνο και smartwatch, προσφέροντας ευελιξία στους πελάτες σας.

Απόκτησε ΤΩΡΑ την ολοκληρωμένη διαχείριση των εισπράξεών σου!

Απόκτησε ΤΩΡΑ την ολοκληρωμένη διαχείριση των εισπράξεών σου!