Γιατί Epsilon Pay

Ψηφιοποιήστε τη διαδικασία διαχείρισης και εκτέλεσης των εισπράξεών σας και βελτιστοποιήστε τον τρόπο λειτουργίας της επιχείρησής σας! Μπείτε και εσείς στον νέο ψηφιακό κόσμο της υπηρεσίας Epsilon Pay και αυτοματοποιήστε τις εισπράξεις σας. Παρακολουθήστε σε πραγματικό χρόνο την εκτέλεση και τη λογιστικοποίησή τους και απαλλαγείτε από διαχειριστικά κόστη και λάθη.

menu-icon-business-wise

Business wise

Αυτοματοποιήστε τις εισπράξεις σας και λογιστικοποιήστε αυτόματα τις εγγραφές σε κάθε είσπραξη! Μειώστε κόστη, καθυστερήσεις και το ρίσκο διαχείρισης εισπράξεων. Βελτιστοποιήστε την εξυπηρέτηση των πελατών σας και αυξήστε την αποτελεσματικότητα και την κερδοφορία της επιχείρησής σας!

Βελτιωμένη Ρευστότητα​

Η αυτοματοποίηση των εισπράξεων μπορεί να βελτιώσει τη ρευστότητα της επιχείρησής σας, καθώς παρέχει άμεση πληροφόρηση σε κάθε είσπραξη πελάτη σας.

Μείωση λειτουργικού κόστους και χρόνου ​

Η χρήση της υπηρεσίας εισπράξεων επιτρέπει τη μείωση των διοικητικών και λειτουργικών δαπανών που σχετίζονται με τη διαχείριση των εισπράξεων. Πώς; Ελαχιστοποιώντας τυχόν ανθρώπινα λάθη και επιτρέποντας στους υπαλλήλους σας να επικεντρωθούν σε άλλες εργασίες.

Αύξηση πωλήσεων​

Η υιοθέτηση της υπηρεσίας Epsilon Pay προσφέρει σε πραγματικό χρόνο (real-time) ενημέρωση για κάθε είσπραξη που πραγματοποιείται με κωδικό πληρωμής, επιτρέποντάς σας την άμεση ανταπόκριση προς τους πελάτες, ενισχύοντας τις πωλήσεις σας!

Ενίσχυση εμπειρίας πελάτη​

Οι πελάτες αποκτούν μία εύκολη μέθοδο online πληρωμής σας, ενώ παράλληλα, εμπλουτίζουν τις επιλογές πληρωμής των τιμολογίων σας από την τράπεζα και το κανάλι επιλογής των πελατών, συμβάλλοντας σε μια βελτιωμένη εμπειρία εξυπηρέτησης.

Άμεση πληροφόρηση

Με την υπηρεσία Epsilon Pay το σύστημα της επιχείρησής σας (Pylon, Galaxy & Epsilon Smart) ενημερώνεται αυτόματα, σε πραγματικό χρόνο, για κάθε είσπραξη πελάτη που πραγματοποιείται με κωδικό πληρωμής, είτε μέσω της Εθνικής Τράπεζας είτε μέσω τρίτης τράπεζας στην Ελλάδα, διευκολύνοντας την παρακολούθηση και τη συμφωνία των εισπράξεων.

Αύξηση παραγωγικότητας

Η χρήση υπηρεσιών εισπράξεων αυτοματοποιεί σε πραγματικό χρόνο την εμπορική και λογιστική συμφωνία των εισπράξεων από τους πελάτες σας χωρίς χειροκίνητες καταχωρήσεις, επιτρέποντάς σας να διαχειρίζεστε περισσότερες εισπράξεις σε λιγότερο χρόνο και με μεγαλύτερη ακρίβεια!

Technology wise

Ψηφιοποιήστε τις συναλλαγές σας! Αξιοποιήστε στο έπακρο τις δυνατότητες των συστημάτων σας και κερδίστε ευελιξία, ταχύτητα. Αναβαθμίστε τον τρόπο λειτουργίας της επιχείρησής σας. Ανεξάρτητα από το μέγεθος της, στηρίξτε τη λειτουργία της για να γίνει πιο ανταγωνιστική στον σύγχρονο επιχειρηματικό κόσμο αξιοποιώντας τις πιο καινοτόμες τεχνολογίες.

Ψηφιακές συναλλαγές για αναβαθμισμένη εμπειρία χρήστη

Οι κωδικοί πληρωμής Epsilon Pay προσφέρουν τη δυνατότητα αξιοποίησης ψηφιακών συναλλαγών, επιτρέποντας στους πελάτες σας να πραγματοποιούν πληρωμές γρήγορα, εύκολα και με ασφάλεια σε online περιβάλλον.

Real time παρακολούθηση συναλλαγών​

Η υπηρεσία Epsilon Pay δημιουργεί ψηφιακές εγγραφές συναλλαγών που μπορούν εύκολα να παρακολουθηθούν, σε πραγματικό χρόνο, διασφαλίζοντας τη λογιστική συμφωνία των εγγραφών σας. Έχοντας πρόσβαση σε δεδομένα συναλλαγών σε πραγματικό χρόνο αποκτάτε πληροφορίες σχετικά με τα μοτίβα δαπανών των πελατών σας, μέσω του Epsilon Pay BI και μπορείτε να λαμβάνετε εύκολα στοχευμένες αποφάσεις.

Συμμόρφωση και αναφορά​

Η υπηρεσία Epsilon Pay μπορεί να βοηθήσει την επιχείρησή σας να συμμορφωθεί με τις φορολογικές απαιτήσεις, παρέχοντάς σας ακριβή στοιχειά συναλλαγών, για να εκτελείτε εύκολα εσωτερικούς ελέγχους.

 

Security wise

 Εξασφαλίστε την ασφάλεια των συστημάτων και των συναλλαγών σας! Προστατέψτε τα ευαίσθητα οικονομικά δεδομένα σας από μη εξουσιοδοτημένους χρήστες, αποφύγετε απάτες, διαρροές και εξασφαλίστε τη συμμόρφωσή σας με τις απαιτήσεις του κανονισμού για την προστασία των προσωπικών δεδομένων (GDPR).

Κρυπτογράφηση

 Μέσω ενισχυμένων πρωτοκόλων κρυπτογράφησης εξασφαλίζεται ότι ευαίσθητες πληροφορίες και δεδομένα, όπως στοιχεία πληρωμής, παραμένουν εμπιστευτικές και απόρρητες σε μη εξουσιοδοτημένα μέρη.

Αυθεντικοποίηση Χρήστη​

Οι χρήστες αυθεντικοποιούνται κατά την πρόσβαση στην υπηρεσία, με μοναδικούς κωδικούς και μεθόδους διπλής αυθεντικοποίησης (2FA) για την επαλήθευση της ταυτότητας του χρήστη.

 

Ασφαλής Επεξεργασία Συναλλαγών​

Ασφαλείς μέθοδοι επεξεργασίας πληρωμών μέσω των APIs της Εθνικής Τράπεζας για τη διεκπεραίωση των οικονομικών συναλλαγών. Η υπηρεσία είναι πλήρως συμμορφωμένη με τις απαιτήσεις του Πρότυπου Ασφάλειας (PCI DSS).

Απόρρητο των Δεδομένων​

Τήρηση όλων των κανονισμών και των πολιτικών προστασίας δεδομένων. Τα μέτρα απορρήτου των δεδομένων περιλαμβάνουν αυστηρούς ελέγχους πρόσβασης και κρυπτογράφησης κατά την αποθήκευσή τους.

Απόκτησε ΤΩΡΑ την ολοκληρωμένη διαχείριση των εισπράξεών σου!

Απόκτησε ΤΩΡΑ την ολοκληρωμένη διαχείριση των εισπράξεών σου!