Πληρωμές Λογαριασμών (Bill Payments)

Πληρώστε τους λογαριασμούς σας από το Internet Banking της Εθνικής Τράπεζας απευθείας στο ERP σύστημά σας!

Η υπηρεσία σας δίνει τη δυνατότητα να εκτελείτε πληρωμές προς όλους τους Οργανισμούς, με χρήση του κωδικού πληρωμής και χρέωση του λογαριασμού σας στην Εθνική Τράπεζα, όπως χρησιμοποιείτε το Internet Banking της τράπεζας, προσφέροντάς σας, παράλληλα, συμφωνία των λογιστικών κινήσεων απευθείας στο Epsilon Net σύστημά σας (PYLON Hybrid, Galaxy, Epsilon Smart).

Για να χρησιμοποιήσετε την υπηρεσία πρέπει να διαθέτετε κωδικούς εισόδου στο Internet Banking της Εθνικής Τράπεζας

Άμεσα και εύκολα

Εξοφλείτε τις οφειλές της επιχείρησής σας προς Οργανισμούς, άμεσα από το σύστημά σας, με παράλληλη συμφωνία της λογιστικής σας.

Εξοικονομήστε χρόνο

Αξιοποιείτε υφιστάμενες εγγραφές με απευθείας εισαγωγή των στοιχείων πληρωμής, εξοικονομώντας χρόνο και βελτιώνοντας τη διαχείριση των καθημερινών συναλλαγών σας.

Ύψιστη ασφάλεια

Αξιοποιώντας τα υψηλά πρότυπα ασφάλειας της καινοτόμου τεχνολογίας των APIs.

Χαρακτηριστικά

Εξοφλήστε λογαριασμούς προς Οργανισμούς μέσα από το σύστημά σας
Με την ενεργοποίηση της υπηρεσίας, μπορείτε να εκτελείτε πληρωμές προς όλους τους διαθέσιμους Οργανισμούς, με χρέωση των λογαριασμών που τηρείτε στην Εθνική Τράπεζα, απευθείας από το Epsilon Net σύστημά σας. Η υπηρεσία σας παρέχει δυνατότητα αναζήτησης ανά κατηγορία ή όνομα του Οργανισμού, απευθείας εισαγωγή του κωδικού πληρωμής, και άμεση εκτέλεση με χρήση κωδικού OTP, όπως όταν χρησιμοποιείται το Internet Banking της Εθνικής Τράπεζας.
Αντλήστε καταχωρημένες συναλλαγές

Μπορείτε να αξιοποιείτε υφιστάμενες εγγραφές πληρωμής Οργανισμών που έχετε καταχωρίσει στο σύστημά σας (Pylon, Galaxy), και να τις εκτελείτε μέσω της υπηρεσίας, εισάγοντας μόνο τον κωδικό OTP για την ολοκλήρωσή τους.

Αντλήστε αναλυτική πληροφόρηση και ιστορικότητα

Κάθε συναλλαγή που πραγματοποιείται μέσω της υπηρεσίας, είναι διαθέσιμη για αναζήτηση και εμφάνιση, παρέχοντάς σας άμεση πληροφόρηση και ιστορικότητα των εξόδων σας ανά Οργανισμό.

Απλοποιήστε τις λογιστικές σας διαδικασίες

Για κάθε επιτυχή πληρωμή Οργανισμού, η υπηρεσία σας παρέχει,  αυτοματοποιημένη ενημέρωση του Epsilon Net συστήματός σας, για τη συναλλαγή και τις προμήθειες, καθώς και άμεση συμφωνία κινήσεων.

Βήματα Ενεργοποίησης της υπηρεσίας

 • Επιλογή εφαρμογής από το my account της Epsilon Net και αγορά
 • Ενεργοποίηση στην Εθνική Τράπεζα από Σελίδα προϊόντος
 • Μετάβαση σε ασφαλή σελίδα της Εθνικής Τράπεζας
 • Εισαγωγή κωδικών εισόδου στο Internet Banking της Εθνικής Τράπεζας
 • Καταχώριση μοναδικού κωδικού και ενεργοποίηση της υπηρεσίας

Η  επιχείρησή σας πρέπει να διαθέτει κωδικούς εισόδου στο Internet Banking της Εθνικής Τράπεζας. Αν δεν διαθέτετε κωδικούς στο Internet Banking απευθυνθείτε σε ένα κατάστημα της Εθνικής Τράπεζας για να αποκτήσετε.

Αν δεν είστε Πελάτες Εθνικής Τράπεζας δείτε πως μπορείτε να εγγραφείτε ψηφιακά εδώ. Κατεβάστε την εφαρμογή στο κινητό σας από το κατάλληλο app store.

Βήματα Πληρωμής Λογαριασμού

Οι χρήστες της επιχείρησής σας εκτελούν τις συναλλαγές σας άμεσα και εύκολα, μέσω μίας απλής διαδικασίας, ενεργοποιώντας το Bill Payments, χωρίς να εγκαταλείπουν το περιβάλλον του Epsilon Net συστήματός σας (PYLON Hybrid, Galaxy, Epsilon Smart).

 • Επιλογή του Οργανισμού που επιθυμείτε, με δυνατότητα αναζήτησης από διαθέσιμη λίστα και εφαρμογή πολλαπλών κριτηρίων.
 • Εναλλακτικά, επιλέγετε χρήση της ενιαίας συναλλαγής, που αναγνωρίζει τον Οργανισμό από τον κωδικό πληρωμής της συναλλαγής, με την χρήση κωδικού RF.
 • Συμπλήρωση ή άντληση των στοιχείων πληρωμής (κωδικός, ποσό, λοιπά στοιχεία) από καταχωρήσεις που υπάρχουν στο Epsilon Net σύστημά σας.
 • Εισαγωγή των πεδίων πληρωμής και επιλογή του λογαριασμού χρέωσης της επιχείρησής σας στην Εθνική Τράπεζα.
 • Εμφάνιση της προμήθειας συναλλαγής και ολοκλήρωση της πληρωμής με εισαγωγή κωδικού OTP, όπως όταν εκτελείτε συναλλαγή στο Internet Banking της Εθνικής Τράπεζας.
 • Τιμολόγηση Υπηρεσίας, όπως αναρτάται στο τιμολόγιο της Τράπεζας Δείτε το Τιμολόγιο Λοιπών Εργασιών.